Informații și rezervări
Germania: 069.8570.8625, 09401.9659.991
România: 0255.217.757, 0255.211.707, 0742.221.193
Zilnic între orele 08:00 - 22:00
STAȚII NOI !!!
- în România: Bistrița, Câmpulung Moldovenesc, Cluj-Napoca, Dej, Gura Humorului, Rădăuți, Suceava, Vatra Dornei;
- în Germania: Balingen, Donaueschingen, Friedrichshafen, Isny, Kempten, Landsberg, Lindau, Memmingen, Nürtingen, Ravensburg, Reutlingen, Rottweil, Schwenningen, Singen, Tübingen, Tuttlingen, Wangen.

Despre noi

15 ani de experiență în transport internațional de călători cu autocarul

România-Germania-România

În anul 2002 s-a pornit la drum cu un singur microbuz.

Acum, în anul 2017, parcul auto este format din 24 autocare și microbuze ultramoderne de 4****, marca Setra, Mercedes-Benz, Volvo.

LAUER operează pe doua linii de transport : București - Dortmund și București - Freiburg.

O largă arie de acoperire, atât în România cât și în Germania (80 stații îmbarcare/debarcare), autocare de ultimă generație, personal calificat și cu o vastă experiență în domeniu, confort și siguranță deplină, toate acestea vă sunt oferite de LAUER la cele mai mici prețuri de pe piață.

Modernizarea parcului auto este o prioritate permanentă și încercăm mereu să ridicăm standardele calității serviciilor noastre, pentru a putea satisface exigențele tuturor clienților noștri, drept urmare toate autocarele sunt dotate cu WiFi gratuit pe teritoriul României și prize de 220V.

Funcționarea parcului auto la cele mai înalte standarde de siguranță este asigurată de atelierul propriu de reparații și verificări dotat cu echipamente de ultimă generație, care acoperă toate necesitățile : stand frâne, instalație reglare unghi de fugă, vopsitorie/tinichigerie, vulcanizare, echilibrare roți, diagnoză, instalație încarcare freon, etc.

Siguranța și confortul călătoriei cu autocarele noastre sunt date de experiența în transport persoane de peste 15 ani, de verificările tehnice periodice ale autocarelor și nu în ultimul rând de pregătirea și profesionalismul conducătorilor noștri auto.

Pentru siguranța călătorilor noștri, LAUER asigură 5 sau 6 șoferi pentru fiecare cursă, în funcție de distanța care urmează să fie parcursă.